14 abr 2014

IVÁN MARTÍ ASSOLEIX MARCA PERSONAL EN LA MARATÓ DE ROTTERDAM


Hola a tots: 

Aquest cap de setmana es celebrà una nova edició de la Marató de Rotterdam i el nostre amic i pupil Iván Martí va participar-hi. 

Acompanyat en tot moment per Anna, tot va anar segons el previst, excepte l'eixida que no va ser massa afortunada. 

És costum que a les maratons demanen una marca personal per organitzar l'eixida de la cursa i que tothom puga córrer dins del seu ritme, sense estorbar a cap runner. Ara bé, també és costum que molts corredors falsegen la marca personal, per eixir més avant, pensant que milloraran el temps final però, la realitat, és que no té cap sentit que un corredor amb un registre de 4 hores o 4 hores llargues, es pose al calaix de l'eixida d'un que vol baixar de 3h. Ni ell millorarà per eixir abans i més ràpid i, a més a més, posa en perill la integritat de la resta de corredors que eixen al ritme que tenien previst. 

Rotterdam, una ciutat bonica però amb els carrers estrets, no ha facilitat a Iván poder avançar als milers de corredors que s'havien col·locat davant d'ell i no ha quedat més remei que anar esquivant i avançant continuament fins a quasi la mitat de la cursa. Així, el pas de la mitja ha estat en 1h 31' (una mica més lent del que teniem previst) i en la segona part de la cursa, tot i l'aire que feia i no conéixer el circuit, Iván ha corregut en progressió fins a completar la cursa en 2h 59' 03''. 

Cal destacar que amb aquesta marca Iván millora 13' el seu anterior millor registre, que no està gens malament (els que correm sabem el que costa baixar els registres personals) 

Al final, després de mesos de preparació, l'esforç ha tingut la seva recompensa i l'objectiu de baixar de 3h ha estat possible. 

Des d'ací, en nom de tot el grup, t'enviem l'enhorabona i t'animem a seguir treballant en aquesta línea,perque les marques seguiran "caiguent" segur! 

Ha estat un plaer dirigir-te, espero contar més alegries en el futur. 

Besitos per als dos, a veure si ens veiem en novembre en València 2014! 




Anna i Iván posant amb la bandera del grup, de N.Y. a Rotterdam!  



No hay comentarios:

Publicar un comentario