1 sept 2014

RAUL BENAVENTE i JULIO BARRACHINA PARTICIPEN A LA XII CURSA POPULAR DE LES ROTES


Hola a tots: 

El diumenge 31 d'agost es va celebrar la XIIa edició de la cursa popular Les Rotes, a Dénia.

Les vacances d'estiu arriben a la seva finalització i què millor manera per tornar a la rutina, que començant correns en una cursa tan peculiar com la de les Rotes! 

Així cap a les 17:30, dos vehicles eixiem des de La Nucía cap a Dènia amb la intenció de passar una tarde atlètica i divertida. El temps va acompanyar, ja que no feia massa calor ni tampoc era excessiva la humitat, per córrer a 10 metres del mar tota la cursa. 


"dispositiu de corredors de La Nucía desplegat a Les Rotes..." 




En primer lloc, voldria felicitat a l'organització de la cursa per la fenomenal idea d'organitzar les competicions prèvies a la categoria absoluta, ja que és una forma de que tota la familia participe de l'esdeveniment i s'involucren des de ben petits en l'hàbit de la cursa. 
Així, el ventall de les categories va estar molt original. Si no recorde mal, la categoria menor van ser els nascuts entre el 2010-2014 que van córrer sobre la distància de 20mts!! de la mà dels seus pares (llàstima no haver fet cap fotografia...!!!) 

Pel que fa a la categoria de grans, amb una miqueta de retard sobre l'horari previst, es va donar l'eixida cap a les 19:40 aproximadament.  Els vora tres-cents corredors que estavem allí, vam enfilar les costeres inicials del primer tram per passar, ràpidament, al passeig i les zones paral·leles a la platja. 

La cursa transcorre pràcticament pel la costa, amb unes vistes impressionants, llàstima que l'asfalt està molt irregular i la zona adoquinada està algo deteriorada. No obstant, puc afirmar que està ben organitzada i hi ha molt d'ambient durant tot el recorregut. 

Pel que fa a la nostra participació, Raúl Benavente va córrer per baix de 4' el quilòmetre i va acabar en 3ª posició de la seva categoria, mentre que Julio va córrer a 4' de mitjana i va quedar en la catorzena posició de la general. 

La temporada està començant i Raúl va fer una cursa molt regular, mantenint el ritme en tot el traçat, llevat l'últim Qm que, cara a l'aire i amb la pujada final va perdre quatre segons.
No obstant, sense cap mena de dubte, podem catalogar la seva participació com a molt bona, ja que Raúl porta 4 setmanes escases d'entrenament. 

La meva participació va ser regular fins als 2 últims quilòmetres, que no vaig poder aguantar el ritme. Tant de temps aturat i el poc entrenament a les cames no donaven per a més en el dia d'avui...

Per últim destacar la cursa de Eric Maestre, que anà de menys a més intensitat i va acabar entre els cinc primers de la general. 


Raúl, Julio i Eric abans de sortir a la cursa. 


                                 Els protagonistes del reportatge amb Marc.

Esperem seguir participant en més curses. 
Agrair a Cris el reportatge fotogràfic i la paciència tinguda amb els 4 runners.
Ens veiem per la web! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario