21 sept 2014

RAUL BENAVENTE PARTICIPA ALS 5K DEL CAMPELLO


Hola a tots: 


El diumenge 21 de setembre s'ha disputat una nova edició, i ja en van tres, de les curses de 10 i 5 quilòmetres a la ciutat de El Campello. 

Com que queda molt prop de La Nucía, molts han estat els corredors del Club d'Atletisme La Nucía que s'han apropat fins a la veïna ciutat a participar-hi. 

En el cas de Raúl, va ser un canvi d'última hora el que va propiciar la seva participació en la cursa. 
Raúl es troba en fase de transició en la seva preparació, ja que enguany els objectius giren al voltant de les curses de 10km i inferiors, però no pensavem competir fins al mes d'octubre en Altea.

Com deia, Raúl fa un mes que ha començat l'entrenament i encara és molt d'hora per extraure cap tipus de conclusió al respecte. Únicament hem de quedar-nos amb les sensacions que ens transmet el cos en cada ocasió. 

A Campello Raúl ha aturat el crono, en la distància de 5 Qm, en un temps de 18', correns de menys a més tota la cursa i acabant per sota de 3'30'' el mil. 

Magnífica cursa! Ahí va l'arribada a meta.

Ara a recuperar-se i a seguir treballant per a la propera cursa que serà en Alacant el 5 d'octubre amb tots els membres del team! 
Serà una cursa històrica.

A l'espera de tenir més dades i fotos de la cursa, vos deixe amb una instantània de la representació del Club d'Atletisme de La Nucia. 

Enhorabona a tots el corredors del Club de La Nucía pel seus èxits. Esperem que la cosa no s'ature!

Fins prompte!!



Raúl i la resta d'atletes del Club Atletisme La Nucía. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario