28 feb 2015

JOSE BENAVENTE PARTICIPÀ EN LA XI MITJA MARATÓ DE XÀTIVA

Hola a tots:
Després d'uns dies d'inactivitat per motius diversos, el bloc torna a portar les darreres "camallades" dels corredors del grup.

En aquest cas ha estat José Antonio Benavente qui ha participat a la XIa edició de la Mitja Marató ciutat de Xàtiva.

No està sent un hivern fàcil per a José, els que el coneixem sabem de l'esperit de lluita i sacrifici que manifesta en cada entrenament, en cada pas que dona, i el que està costant-li poder traure els dies avant..

Per això, és de justicia iniciar aquesta crònica comentant que, als problemes habituals dels enfredaments transitoris que tots patim amb la baixada de les temperatures, cal sumar l'alèrgia i l'acumulació de feina. Tots junts han impedit que poguera seguir unes pautes d'entrenament una miqueta més intenses, haguent de renunciar a part dels entrenaments específics i a la participació en la Marató de Sevilla. (tranquil, ja buscarem una altra marató on poder fer una bona cursa). No obstant, vam decidir participar en la mitja de Xàtiva i veure on podiem estar a hores d'ara.

José, si la cara és l'espill de l'ànima, busca-la que ha d'estar pel circuit!

La cursa no presentava un circuit molt favorable per a fer un gran registre, però les sensacions eren bones (no va funcionar el pulsòmetre) i així van acabar de confirmar-se en creuar la línia d'arribada.
Anant de menys a més, José va portar a terme una cursa molt inteligent i va acabar en una extraordinària 19a posició, en la general absoluta, i en 7a posició a la seva categoria.
El cronómetre es va aturar (oficialment) per baix de l'hora divuit: 1h 17' 56'' que crec que va ser 1h17' 45'' real.
Sensacional marca en un circuit tan exigent! Des d'ací t'envio la meva enhorabona i t'animo a seguir entrenant com es puga, fins que passen aquestos dies tan desfavorables per a tú.

Espero que en la Volta a Peu de La Marina d'enguany, puga contar moltes coses bones de la teva participació.
Ànim amic, prompte espero poder córrer amb tú.

Vos deixe amb unes fotos i amb l'enllaç de la web oficial, per si voleu donar-vos una volteta.